Tancar
Accés usuaris
VetClínic Calderón

L'Historia

La confiança dels clients es reflecteix en l'obertura de VetClínic en Calderón de la Barca, que disposa de l'última tecnologia i té més capacitat per atendre les mascotes. Actualment VetClinic el formen un grup consolidat de professionals, veterinaris i auxiliars tècnics, que abasten diferents especialitats, i que l'atendran de manera eficaç.


Vet Clínic també prepara cursos de formació tècnica, dirigida a aquelles persones interessades en la cura de les mascotes i que vulguin treballar en un centre veterinari. La Veterinària no deixa d'evolucionar com a ciència, i el marc professional no es limita als facultatius, les clíniques necessiten professionals qualificats per assistir a la consulta, participar en intervencions quirúrgiques, atendre pacients hospitalitzats o processar mostres de laboratori, amb una bona base teòrica , però sobretot experiència pràctica. És aquí on Vet Clínic posa l'accent, i ofereix una formació de qualitat, completa i útil, impartida per veterinaris en exercici.

Galeria d'imatges

Com arribar

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información "aquí".

Acepto las cookies de este sitio web.