Tancar
Accés usuaris
Equip Veterinari

 


Alberto Gil García

Nº Colegiat 1750 COVB

Area de Cirugia, Medicina Interna y Diagnòstic per Imatge.

 

Director Veterinari de Vet Clínic Centres Veterinaris i director de Vet Clínic Formació.

Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1990. L'any 1998 funda Vet Clínic amb la intenció d'oferir una medicina veterinària integral. Ha realitzat una formació continuada que li permet estar actualitzat en les diferents disciplines de la medicina veterinària. Membre de la Societat Espanyola de Traumatologia i Ortopèdia Veterinària (SETOV).

 

Veure  perfil

Raquel Margarit Riba

N ºColegiat 2883 COVB

Àrea de Cirurgia i Medicina Interna.

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1998. Ha treballat en diferents centres veterinaris de Barcelona i Madrid. Ajudeu al equip de veterinaris de Vet Clínic des de l'any 1999. Centra el seu interès professional en la medicina interna i cirurgia.

Veure perfil

Jose Luis Albarracin

Nº Colegiat 3827 COVB

Àrea de Reproducció, Pediatria, Dermatologia i Oftalmologia.

Llicenciat en Veterinària i Doctor en Reproducció per la Universitat Autònoma de Barcelona. Centra el seu interès professional en la reproducció, pediatria, dermatologia i oftalmologia. Ha assistit com a ponent en diferents cursos de reproducció dirigits a veterinaris i ha publicat diversos articles en revistes veterinàries especialitzades.

Veure perfil

Bet Castell Muixi

Nº Colegiat 3864 COVB

Àrea de Medicina Interna, Cardiologia i Medicina de Exòtics.

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2003. Forma part de l'equip de veterinaris de Vet Clínic des de l'any 2005. És la veterinària especialista en animals exòtics de Vet Clínic. També centra el seu interès professional en la medicina interna i en la cardiologia. Ha assistit a nombrosos cursos i congressos veterinaris per especialitzar-se.

Veure perfil

Natalia Tirado

Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV)

Va obtenir la titulació d'Ajudant Tècnic Veterinari l'any 2007. Des del 2008 forma part de l'equip de Vet Clínic, realitzant funcions de recepcionista, tècnica de laboratori i auxiliar de quiròfan. Ha rebut des de llavors una formació continuada que li ha permès evolucionar en el seu treball diari.

Veure perfil

Sandra Ruano

Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) i Perruqueria Canina

Forma part de l'equip de Vet Clínic des de l'any 2006, exercint funcions de recepcionista, auxiliar de quiròfan i perruqueria canina professional. Ha assistit a nombrosos cursos i congressos que li permeten estar al dia en les seves tasques professionals.

Veure perfil

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información "aquí".

Acepto las cookies de este sitio web.