Tancar
Accés usuaris
Vet Clínic Formación

 

El sector de la veterinària ha experimentat un creixement aquests últims anys. Cada vegada més llars compten amb una mascota, i els propietaris cada vegada estan més conscienciats de les atencions que requereixen. Per cobrir la creixent demanda de serveis veterinaris, s'han creat noves figures professionals, molt similars a la medicina humana, que s'encarreguen de diferents tasques relacionades amb el treball del veterinari. Ajudant Tècnic Veterinari o auxiliar de laboratori, són exemples dels perfils que es busquen en el sector. Així doncs, una bona formació teòrica i la experiència pràctica, són fonamentals per aspirar a aquest tipus de treball qualificat.

Si t'agraden els animals i estàs interessat en treballar amb ells, aquesta és una bona oportunitat per encaminar la teva carrera professional. No hi ha res més gratificant que treballar del que t'agrada, i Vet Clínic Formació t'ofereix un ensenyament de qualitat, completa pel que fa al contingut, i molt útil, que t'obrirà portes en el sector. Els cursos són impartits per veterinaris professionals, amb anys d'experiència, i així garantim que els cursos et serveixin a desenvolupar la teva funció dins d'una clínica veterinària. Aprendràs com fer front a situacions reals, del dia a dia, al costat de facultatius que et guiaran. No esperis més, i informa't.

Fes de la teva passió, una professió de futur.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información "aquí".

Acepto las cookies de este sitio web.